Osetite čari Kalelje

Izvor: Blic, 20.Maj.2013, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osetite čari Kalelje

Ako želite da imate nezaboravno letovanje u prelepoj španskoj Kalelji, treba da iskoristite povoljnu ponudu portala "Superodmor.rs", i danas da rezervišete aranžman.

Kalelja je poznato turističko mesto u Kataloniji, u regiji Kosta Maresme Barselona. Ovaj moderan gradić je samo 60 kilometara severno od Barselone, a more i uređene plaže ga čine biserom ove regije. Stari deo grada zadržao je dosta od prvobitnog šarma - uske kamene uličice, stare zgrade i spomenike, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i tradicionalni način života.

Portal za putovanja "Superodmor.rs" za vas ima specijalnu ponudu, letovanje u Kalelji, 11 polupansiona i avionski prevoz za 455 evra. Ukoliko rezervišete ovaj aranžman danas, ostvarićete popust od 51 evro.

Polazak je zakazan za 18. jun, a ponuda uključuje 11 polupansiona u modernom hotelu "Bon Repos", koji se nalazi u mirnom delu centra Kalelje. U blizini se nalazi komercijalni deo sa prodavnicama, kao i trg od kojeg se ka plaži udaljenoj 350m pruža šetalište sa restoranima, kafeima i diskotekama.

Povezanost sa Barselonom modernim vozom do koje se stiže za pola sata turističko mesto u Kataloniji, u regiji Kosta Maresme Barselona. Ovaj moderan gradić je samo 60 kilometara severno od Barselone, a more i uređene plaže ga čine biserom ove regije.

Više informacija o ovoj ponudi možete pogledati ovde.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.