Opušteno u „Hajatu“

Izvor: Kurir, 22.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opušteno u „Hajatu“

BEOGRAD - Milorad Ulemek Legija, najčuveniji zatvorenik Okružnog zatvora u Beogradu, i pored činjenice da je pre više od dve nedelje u njegovoj ćeliji pronađen nedozvoljen predmet - i to ni manje ni više nego pištolj, i dalje ima isti režim, kao da se ništa nije ni dogodilo! Dobro obavešteni izvor Kurira, upoznat sa dešavanjima u ovom zatvoru, koji iz razumljivih razloga nije želeo da mu otkrivamo ime, kaže da nije tačna informacija koja se pojavila u medijima, a po kojoj je kompletna straža u bloku „Hajat“ Centralnog zatvora promenjena.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Press istražuje: KAKO SVE LEGIJA MOŽE DA POBEGNE

Izvor: Press, 21.Feb.2009, 23:37

Marko Nicović kaže da na svetu nema zatvora iz koga je nemoguće pobeći i za Press nedelje objašnjava pet scenarija za bekstvo Milorada Lukovića iz CZ-a. .Milorad Ulemek Legija ubeđen je da može da pobegne iz Centralnog zatvora. Da nije tako, ne bi ni pokušao da nabavlja plastični pištolj, kao...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.