Конференција „Open Data Expo“ у Бечу, 2. марта

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Feb.2023, 14:40

Конференција „Open Data Expo“ у Бечу, 2. марта

Конференција Open Data Expo под слоганом „Податке доживети и разумети“ биће одржана 2. марта 2023. године у Бечу. Фото: Freepik/rawpixel.com Том приликом ће бити организоване интерактивне радионице и представљени многобројни пројекти и апликације који се заснивају на јавно доступним подацима. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Позив за учешће је упућен представницима јавне управе (службеницима који раде у области дигитализације, управљања подацима и односа са јавношћу), ученицима и студентима, медијима и свим заинтересованим особама.
Једна од радионица која је посебно истакнута јесте „Chat GPT и јавни подаци“. Chat GPT и вештачка интелигенција су актуелне теме о којима се много може чути.
Питање је шта се крије иза тога и како би се технологија вештачке интелигенције у будућности могла користити заједно са јавно доступним подацима на смислен начин? У оквиру радионице ће бити представљени и актуелни случајеви употребе вештачке интелигенције у граду Бечу.
Solarni paneli u Beču na terasama, balkonima i lođama

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Конференција „Open Data Expo“ у Бечу, 2. марта се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.