OPERACIJA „LAUFER“!

Izvor: Kurir, 04.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPERACIJA „LAUFER“!

Bivši učesnik „Velikog Brata“ Živan Janićijević zaglavio je nedavno u bolnici zbog operacije sinusa, saznaje Kurir.

Naime, ukućanin u narodu poznat po nadimku Burek morao je da operiše sinuse, koji su mu svakodnevno zadavali mnogo muka. Operacija je izvršena u velikoj tajnosti, jer Živan nije želeo da ga uznemiravaju dok se potpuno ne oporavi.

- Sinuse sam morao da operišem jer sam svakodnevno proživljavao strašne bolove. Imao sam jake glavobolje, teško sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << disao, ponekada mi je cureo nos iz čista mira, a u poslednje vreme sam se osećao malaksalo, kao pred grip, čak sam i temperaturu imao - kaže Burek.

Burek se operisao u bolnici u Kosovskoj Mitrovici jer je želeo da bude među svojim ljudima. Prema njegovim rečima, bolnica na Kosovu je u dobrom stanju i osoblje koje radi u njoj je „prva liga“.

- Sada sam već bolje, operacija je prošla u najboljem redu i, prema proceni lekara, kući ću ići za desetak dana. Ovde sam s mojim rođakom Markom, koji je ranjen u nemirima na Kosovu sedamnaestog marta. Svi me gledaju kao pravu zvezdu i imam poseban tretman. Medicinske sestre, pored toga što dobro rade svoj posao, odlično izgledaju. Prava opuštencija je ovde, kao da sam na odmoru - kaže Živan

Burek je bio veoma iznenađen kako je Kurir došao do ove informacije, s obzirom na to da je on operaciju držao u velikoj tajnosti.

- Ne mogu da verujem da je Kurir opet sve doznao. Ja nisam nikome pričao za operaciju, a jedine osobe koje su znale da ću otići u bolnicu bili su moji majka i brat. Inače, mobilni telefon sam isključio i nisam želeo da me iko zivka i remeti mi mir dok sam u bolnici - završava Burek.

Mi mu želimo da se oporavi i da ne pokušava više da se skriva.   

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.