Novi problem Malezija erlajnsa

Izvor: B92, 20.Apr.2014, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi problem Malezija erlajnsa

Kuala Lumpur -- Avion Malezija erlajnz sa 166 putnika i članova posade sleteo bezbedno na aerodrom u Kuala Lumpuru, nakon što je morao da odustane od rute za Bangalor.

Od leta je odustao zbog problema sa opremom za sletanje, saopštila je ta aviokompanija.

Kompanija je prethodno saopštila da je na avionu tipa "boing 737-800", sa 159 putnika i sedam članova posade, prilikom uzletanja došlo do kvara sa opremom za sletanje na desnoj strani i da će zbog toga avion morati da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokuša prinudno sletanje, preneo je Rojters.

Na veb sajtu www.flightradar24.com koji prikazuje uživo avio saobraćaj, mogao je da se vidi avion na letu MH192 kako kruži više puta iznad aerodroma u Kuala Lumpuru da bi naposletku uspeo da sleti.

Vatrogasne službe su, prema navodima iz aviokompanije, bile u pripravnosti.

Početkom marta, avion iste kompanije "Malezija erlajnz", sa 239 putnika i članova posade, nestao je tokom leta iz Kuala Lumpura ka Pekingu pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, a potraga za njegovom, kako se pretpostavlja, olupinom i dalje traje u Indijskom okeanu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi problem aviona Malezija erlajnsa

Izvor: Radio 021, 21.Apr.2014, 10:59

Avion Malezija erlajnz sa 166 putnika i članova posade sleteo je bezbedno na aerodrom u Kuala Lumpuru, nakon što je morao da odustane od rute za Bangalor.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.