Novi dan o protestu Ne da(vi)mo Beograd

Izvor: N1 televizija, 10.Jun.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o protestu "Ne da(vi)mo Beograd"

Dobrica Veselinović iz inicijative Ne davimo Beograd i Ilir Gaši, direktor Fondacije "Slavko Ćuruvija", govoriće u Novom danu o novom protestu zbog rušenja u Hercegovačkoj ulici.

Mesec dana od prvog protesta i dve nedelje nakon drugog, sutra u 18 časova ispred Skupštine grada Beograda održaće se novi protest u organizaciji inicijative Ne davimo Beograd.

Zašto ponovo, ako uzmemo u obzir da je mandatar za sastavljanje nove vlade Aleksandar Vučić u sredu najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da će sam vrh gradskih vlasti odgovoarati zbog rušenja u Hercegovačkoj, šta sada traže organiizatori - to je naša tema jutra, a u studiju Novog dana su Dobrica Veselinović, inicijativa Ne davimo Beograd i Ilir Gaši, direktor Fondacije "Slavko Ćuruvija".

U rubrici "Čitamo" predstavljamo knjigu Boška Štulića "Za sve je magla kriva".

Štampu u Novom danu prelistava Dušan Jordović, novinar Istinomera.

Jeste li upoznali ljude koji su vam u početku izgledali savršeno, da bi se kasnije ispostavilo da su nemogući? Verovatno imate posla sa emocionalnim vampirima. Možda vrebaju u vašoj kancelariji vašoj kući, možda su članovi vaše porodice, kruga prijatelja ili kolega na poslu.

Kako da se borite sa njima? Kako da im se suprotstavite? Kako da vas njihova energija ne iscrpljuje? Aleksandra Čabraja prevela je i priredila knjigu "Emocionalni vapiri doktora Alberta Bernstina". Sa njom razgovaramo o tipovima vampira i strategijama borbe protiv njiih.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.