Nesreća u Pakistanu

Izvor: RTS, 23.Jan.2011, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u Pakistanu

U sudaru putničkog autobusa i naftne cisterne, poginule su 32 osobe u Pakistanu. Nesreća se desila jer je vozač autobusa zaspao.

U saobraćajnoj nesreći u južnom Pakistanu poginulo je 32 ljudi, kada je putnički autobus udario u naftnu cisternu. Nakon sudara je izbio požar u kome su oba vozila izgorela, saopštila je policija.

Prema izveštajima, nesreća se dogodila jer je vozač autobusa zaspao i izgubio kontrolu nad vozilom, rekao je šef lokalne policije. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Putnici su dva puta tražili od vozača da stane i odmori se, naveo je šef policije. Samo nekoliko mladića uspelo je da se izvuče iz autobusa pre nego što ga je zahvatila vatra.

Saobraćajne nesreće sa tragičnim posledicama su česta pojava u Pakistanu gde su vozači javnog prevoza često loše obučeni i imaju duge smene. Putevi se slabo održavaju, a postoji opšti nemar prema pravilima vožnje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pakistan: U sudaru nastradalo 32 ljudi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jan.2011

U saobraćajnoj nesreći u južnom Pakistanu rano jutros, poginulo je 32 ljudi, kada je putnički autobus udario u naftnu cisternu zbog čega je izbio požar u kome su oba vozila izgorela, saopštila je policija. Prema izveštajima nesreća se dogodila jer je vozač autobusa zaspao i izgubio kontrolu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.