Moguće OBILNE padavine!

Izvor: Mondo, 21.Maj.2018, 06:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguće OBILNE padavine!

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, ujutro i pre podne sa periodima sunčanog vremena, a od sredine dana sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i obilnije padavine, saopštio je RHMZ.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Vetar će biti slab, u košavskom području umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od osam do 14 stepeni, najviša dnevna od 22 do 27 stepeni.

U Beogradu će takođe biti promenljivo oblačno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ujutro i pre podne sa periodima sunčanog vremena, dok se posle podne i uveče u pojedinim delovima grada očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće slab i umeren vetar, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 14, najviša dnevna oko 25 stepeni.

U Srbiji će do petka biti promenljivo oblačno sa čestom pojavom pljuskova i grmljavine, naročito u sredu i četvrtak kada je moguća i kratkotrajna pojava grada, dok će u petak i za dane vikenda u većini mesta biti pretežno sunčano.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 21. maj:

Biometeorološke prilike mogle bi nepovoljno da utiču na osobe sa srčanim, psihičkim i respiratornim tegobama. Glavobolja i promenljivo raspoloženje su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.