Izvor: B92, 25.Avg.1999, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miting za Makija

Kako B2 92 saznaje, inicjator Gradjanskog otpora Valjeva Bogoljub Arsenijevic-Maki, koji je uhapsen 17. avgusta u Beogradu, danas je operisan na Odeljenju maksilofacijalne hirurgije pri Stomatoloskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Istovremeno, clanovi Gradjanskog Otpora saopstili su da ce u subotu 28.avgusta u Valjevu organizovati Miting za Makija, na kojem ce se gradjanima obratiti predstavnici Srpske Pravoslavne Crkve, Demokratske stranke, GSS, Nove Srbije i Perisicevog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pokreta za Demokratsku Srbiju. Kako je najavljeno , govorice i inicijator gradjanskog protesta u Leskovcu Ivan Novkovic , glumac Branislav Lecic i knjizevnik Miljenko Dereta.Miting koji pocinje u 19.00 casova, odrzace se na gradskom trgu u Valjevu, gde je Bogoljub Arsenijevic Maki , jos 12.jula ,pokrenuo svakodnevne proteste.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.