Milo se vraća?

Izvor: B92, 08.Dec.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milo se vraća?

Podgorica -- Vladajuća Demokratska partija socijalista želi da lider te stranke Milo Đukanović bude kandidat za predsednika na izborima u Crnoj Gori naredne godine.

Sednica Glavnog odbora DPS o ovom pitanju, piše podgorik,ćčka "Pobjeda", biće održana do kraja meseca.

"U DPS-u je stav jednoglasan na svim nivoima - kandidat za predsednika trebalo bi da bude isključivo Milo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đukanović, jer bi jedino on mogao da obezbedi pobedu već u prvom krugu predsedničkih izbora. Stav mesnih i opštinskih odbora je po tom pitanju plebiscitaran, kao i baze DPS-a koja aklamacijom podržava kandidaturu DJukanovića", piše podgorički dnevnik.

Prema Statutu DPS-a, nakon sprovedene stranačke procedure, odluku o kandidatu te partije za predsednika Crne Gore, donosi Glavni odbor.

List piše da se Đukanović u ranijim izjavama nije izjašnjavao da li će biti kandidat za predsednika. Đukanović, međutim, u par navata nije ni odbacio tu mogućnost.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OPET I OPET: Milo Đukanović kandidat za predsednika Crne Gore!

Izvor: Kurir, 08.Dec.2017

PODGORICA - Najuticajnija vladajuća Demokratska partija socijalista želi da lider te stranke Milo Đukanović bude kandidat za predsednika na predsedničkim izborima u Crnoj Gori naredne godine, piše podgorička Pobjeda.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.