Met Dejmon razočaran Obamom

Izvor: Blic, 03.Mar.2010, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Met Dejmon razočaran Obamom

Američki glumac Met Dejmon, koji je učestvovao u predsedničkoj kampanji Baraka Obame izjavio je da je razočaran dosadašnjim radom američkog predsednika, prenosi “Digital Spy”.

Dejmon je objasnio da je očekivao mnogo više i da se zbog toga i angažovao u Obaminoj kampanji.

"Politika je stvar kompromisa. Razočaran sam u zdravstveni plan i povećavanje broja vojnih trupa u Avganistanu”, izjavio je Dejmon za list Njujork dejli njuz.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << on je dodao da Obama zaslužuje još vremena:

"Svi se sada osećamo pomalo izneverenim, jer smo, na neki način, očekivali da svi naši problemi uskoro nestanu. Ali pravu promenu donose obični ljudi. Ne treba da čekamo vođu da bi nešto postigli”, rekao je glumac.

Met Dejmon, najpoznatiji po ulogama u akcionom serijalu o Džejsonu Bornu i filmu "Dobri Vil Hanting”, trenutno promoviše svoj najnoviji film "Zelena zona” o ratu u Iraku, koji će u martu početi sa prikazivanjem u svetskim bioskopima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.