LDP ukrupnjava opoziciju

Izvor: RTS, 01.Apr.2013, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP ukrupnjava opoziciju

LDP širi stranačku infrastrukturu i time ukrupnjavanjava i stvara široki front opozicionih snaga kroz društveni i politički dogovor, kako bi se Srbija modernizovala i uhvatila razvojni korak, saopštila ta stranka.

Liberalno demokratska partija (LDP) teži ukrupnjavanju i stvaranju širokog fronta opozicionih snaga kroz društveni i politički dogovor o završavanju onih poslova koje je neophodno obaviti da bi se Srbija modernizovala i uhvatila razvojni korak, saopštila je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << danas ta stranka.

Liberali su saopštili da nastavljaju širenje stranačke infrastrukture u regionu Kraljeva i da će prvi put od osnivanja imati stranačku organizaciju u mestu Ušće, gde su, kako navode, dobili 200 novih članova. Odbor će voditi odbornik u skupštini Kraljeva Dragoš Bojanić.

LDP je naveo da primer Ušća neće biti usamljen i da će liberali uraditi sve da se kroz demokratski proces postigne što širi konsenzus u društvu oko najvažnijih pitanja i problema.

"Aktuelna vlast nije u stanju da reši nijedan otvoren problem i zato je potreban organizovan odgovor sa ove strane političkog spektra kako bi društvo izveli iz višegodišnje regresije i letargičnog stanja", stoji u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.