Izvor: Blic, 11.Feb.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kralj Čačka večeras u "Reksu"

U okviru nastavka serijala koncerata "Bez buke" u Kulturnom centru REX večeras od 21 čas nastupiće Kralj Čačka.

Nenad Marić aka Kralj Čačka već godinama važi za jednu od najvećih andergraund atrakcija u Beogradu, a o njemu se šapuće sa dubokim poštovanjem i na regionalnoj muzičkoj sceni. Jedini dosledni naslednik Arsena Dedića i Tome Bebića na ovim prostorima već godinama pomera granice muzičkog izraza kod nas.

Sa svojim duhovitim i romantičnim tekstovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i svedenim kabaretskim nastupom njegovi koncerti gotovo uvek predstavljaju izvesno putovanje u neka srećnija i bolja vremena. Kroz njegove pesme suočavamo se sa ljudima sa margine, slomljenim nadama i neostvarenim snovima.

U iščekivanju njegovog prvog studijskog albuma, preostaje nam samo da uživamo u njegovim koncertima  koji su česti i uglavnom nepredvidivi. Kralj Čačka će večeras nastupiti kao kvartet, a pored Nenada Marića u bendu se nalaze Marko Marić, Aleksandar Stanković i Matija Anđelković.

Kamerna postavka scene u REXU biće idealno utočište njegovoj umetnosti i svima koji joj se predaju otvorenog srca. Cena ulaznice iznosi 400 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.