Kod Milice Todorović ima šta i da se vidi!

Izvor: DanUBeogradu.com, 02.Okt.2012, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Milice Todorović ima šta i da se vidi!

Milica Todorović

Mlada i popularna pevačica Milica Todorović promovisala je svoj novi singl, “Samo me pogledaj”, u emisiji “Nedeljno popodne Lee Kiš”.
Na Milicinoj novoj pesmi radio je autorski tim, Ana i Saša Dinić, a atrkativna pevačica  je i ovoga puta ostala verna svojoj diskografskoj kući Grand. Oni koji su imali prilike da čuju “Samo me pogledaj”, kažu da ova pesme podseća na Milicin prethodni hit “Sve je uzalud”. Kako se vama dopada novi singl Milice Todorović?

Nastavak na DanUBeogradu.com...






Povezane vesti

Novi hit Milice Todorović: Samo me pogledaj

Izvor: Kurir, 02.Okt.2012

Pevačica Milica Todorović predstavila je novi singl...Pesma "Samo Me Pogledaj" brzog je ritma, a fanovi već komentarišu kako novi singl podseća na pesmu "Sve Je Uzalud" koja je postigla veliki uspeh...Autorski tim koji je radio na pesmi čine Ana i Saša Dinić, a Milica je i ovoga puta ostala verna...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DanUBeogradu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DanUBeogradu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.