Kejt Apton želi da bude Bond devojka

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2012, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Apton želi da bude Bond devojka

Manekenka zavodljivih oblina Kejt Apton volela bi da se nađe u ulozi Bond devojke u nekom od narednih filmova o agentu 007.

Ko ne bi voleo da vidi Kejt u ulozi bond devojke...

 

"To je veoma prestižna titula i za mene bi to bila kul uloga. Da bih se pripremila dobro, morala bih da idem na treninge da naučim sve poteze Bond devojaka", izjavila je  manekenka.

 

Kejt je dodala i da joj je omiljena Bond devojka Hale Beri u filmu "Die >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Another Day". Inače, ova lepotica se već okušala u svetu glume sa par epizodnih uloga i nada se da će u budućnosti moći da zaigra i u nekom ozbiljnijem filmu.

Budući da se može pohvaliti savršenim oblinama, Kejt bi se sigurno mogla naći među kandidatkinjama za novu Bond devojku. Inače, nedavno je jedan njen snimak na kom se vidi kako pleše sklonjen sa Jutjuba uz obrazloženje da je "prevruć".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.