KOSOROVA: VELKAM TO KROEJŠA

Izvor: Kurir, 24.Mar.2011, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOSOROVA: VELKAM TO KROEJŠA

ZAGREB - Otvarajući na Zagrebačkom velesajmu međunarodne sajmove za turizam, gastronomiju, vino i hotelsku opremu, premijerka Hrvatske Jadranka Kosor je progovorila engleski i opet se osramotila: Velkam to Kroejša end velkam to Amerika.

Premijerka Jadranka Kosor posetila je specijalizovane međunarodne sajmove i na američkom štandu razgovarala sa američkim ambasadorom Džejmsom Folijem.

Kosorova je američkom ambasadoru poželela dobrodošlicu, a on joj se pohvalio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je veliki promoter hrvatskog turizma i na njeno insistiranje poklonio joj američku zastavicu.

 - Znam, znam to - odgovorila je Kosorova, a onda se, nakon što joj je Foli zahvalio za posetu štandu, rastopila i "prebacila" na engleski i opet se osramotila.

- Velkam tu Kroejša end velkam tu Amerika - izvalila je Kosorova veselo mašući zastavicom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.