KLIMAVA KOALICIJA

Izvor: Kurir, 06.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLIMAVA KOALICIJA

NOVI SAD - Predsednik Skupštine Srbije Oliver Dulić ocenio je da je vladajuća koalicija u Srbiji, "najnestabilnija još od vremena DOS", s obzirom na odnose koji u njoj vladaju. Dulić je izrazio uverenje da će u 2008. godini problemi u vladajućoj koaliciji "biti rešeni tako što će nastaviti da se sprovode neki ključni delovi programa oko kojeg se ta koalicija okupila".

"Ili će, možda, nastati neka nova vladajuća koalicija, ili ćemo ići na izbore. Mislim da će posle izbora, kad se bude znalo više o statusu Kosova, biti pravo vreme da se podvuče crta i da se odnosi u vladajućoj koaliciji najzad dovedu na mnogo zdravije osnove", naveo je Dulić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.