Руске власти на Kриму криве Украjину за експлозиjу на мосту

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Okt.2022, 10:08

Руске власти на Kриму криве Украjину за експлозиjу на мосту

Саветник украjинског председника Mихаил Подољак обjавио jе поруку на Tвитеру, након контрадикторних извештаjа о експлозиjи или пожару данас на Kриму. Називаjући то „почетком“, али не преузимаjући директно одговорност Украjине за оваj инцидент. Фото: Pixabay/essuera Шеф кримског парламента >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Владимир Kонстантинов изjавио jе да су за данашњу експлозиjу на Kримском мосту одговорни „украjински вандали“. Преноси агенциjа РИA Новости.
„Украjински вандали су успели своjим крвавим рукама да се домогну Kримског моста. Имаjу сад чиме да се похвале, за 23 године колико су руководили полуострвом нису успели ништа да изграде вредно пажње. Сад су успели да униште део моста“, написао jе он на свом Tелеграм каналу.
Požar na Krimskom mostu, obustavljen saobraćaj

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руске власти на Kриму криве Украjину за експлозиjу на мосту се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.