Jezivi čovek Terminator

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2012, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jezivi čovek Terminator

Džejson Barnam (37), kriminalac za podužim stažom koji je priznao da obija kuće i krade automobile da bi skupio novac za kupovinu heroina, optužen je pred sudom na Aljasci da je pucao na policajca. Međutom, u Americi je poznatiji po bizarnim tetovažama po licu i u oku, zbog kojih liči na Terminatora.

Džejson Barnam: Glavm udarao u sto dok ga je sudija propitivao  

Barnama su u SAD već prozvali "Terminator", zbog karakterističnih tetovaža na glavi i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << istetovirane beonjače desnog oka. Tetoviranje beonjače je proces bojenja iglom kojom se, kao i kod tetoviranja kože, boje ubrizgavaju direktno u oko.

 

Barnam je bio tražen zbog pljački sedam kuća u okolini Enkoridža, na Aljasci, u koje je upadao uglavnom kada su vlasnici bili prisutni.

"Kada upadate noću ljudima u kuću dok su oni tu, to je rizično ponašanje kojem obični provalnici nisu skloni", izjavio je policijski poručnik Entoni Henri.

Barnam je na svoj Fejsbuk profil ranije postavio sliku na kojoj se vidi da na desnoj nadlaktici ima istetoviranu reč "BOL". Policijski zvaničnici kažu da ima poduži dosije i da ispituje njegove navodne veze sa neonacističkim organizacijama u SAD.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.