Izdaja

Izvor: TvojPortal.com, 28.Jul.2011, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdaja

/vesti online/ Vremena su neka čudna došla, da je nečasno postalo časno, da se starih vrednosti stidimo. I ne vredi da se kuka, jer sami smo krivi, jer se pokojni patrijarh prevario. Nismo mi više ni Srbi ni ljudi.

Igor Kozarski

Sećam se petoga avgusta 1995. u Beogradu. U podne nigde žive duše na ulicama. Šok. Knin je pao.
Svi u očaju i niko ne može ništa da učini. I zašto? Zato što je Milošević tako odlučio. Pustio je Krajišnike niz vodu. Izdao >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << ih je, jer se nadao da će svoje dupe da sačuva. I Bambilend za Marka, da više gajbice ne vuklja. Kurve na vlasti, vojska u kasarnama. Četiri dana i gotovo, dugi noževi paraju noći.
Navučeš nekoga na vrat i ne može više ništa da se spase. Baciš mu u ruke privredu, policiju javnu i tajnu, narod i vojsku...

I niko te više ne pita. Samo gledaš spaljene kuće i kolone očajnika.Ostatak teksta pročitajte na linku

kolumnaigor kozarskivesti online

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.