Izvor: Nezavisne Novine, 07.Sep.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Radojičić: Odličan program privlači glasače

BANJALUKA - Za novi privredni razvoj Banjaluke potrebna je reorganizacija gradske uprave, pojednostavljenje procedura i promocija potencijala širom svijeta da bismo doveli nove investitore i otvorili kvalitetna nova radna mjesta, izjavio je veceras kandidat SNSD-DNS-SP za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić.

Odgovarajuci na pitanje šta bi to moglo privuci glasace da glasaju, Radojicic je rekao da su to kvalitetna lista, odlican program vizija za Banjaluku koja daje odgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << o tome šta ce biti sutra i u narednih deset godina.

On je na predizbornoj tribini SNSD -a u naselju Ada kazao da je to jedno od novih gradskih banjaluckih naselja te da citav grad treba da se gradi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Radojičić: Borac je važan za Banjaluku

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Sep.2016, 11:00

BANJALUKA - Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banjaluke i Igor Radojičić, poslanik u NS RS i kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke, obišli su danas radove na izgradnji pomoćnih terena za Fudbalski klub Borac...Nakon dugo godina čekanja FK Borac će dobiti pomoćne terene, a izgradnja cijelog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.