Дончићев “IQ“ је изнад сваких граница

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jan.2023, 18:36

Дончићев “IQ“ је изнад сваких граница

План Грега Поповича да Луку Дончића спусте испод границе од 50 постигнутих поена – није прошао. Фото: Танјуг/АР/LM Otero Уочи дуела Сан Антонија и Даласа, који је припао Мавериксима (126:125), Попович је изјавио да његови изабраници морају да спрече Дончићеву рапсодију.
Нису успели, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пошто је убацио чак 51 поен, те тако трећи пут на последњих пет утакмица имао више од 50 убачених поена.
„Да, било је много тимског и индивидуалног рада како бисмо га задржали, али он је невероватан играч. Његов IQ је изван свих граница. Било би нам драже да смо добили утакмицу, као и свака екипа, али ја сам поносан на залагање својих играча и како су се борили“, рекао је Попович.
Иначе, Дончић је казао како ни сам не зна како је убацио толико поена.
Rune preti: Mogu do titule u Melburnu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дончићев “IQ“ је изнад сваких граница се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.