Због техничког квара владиног авиона Милановић не иде на крунисање Чарлса III

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 13:25

Због техничког квара владиног авиона Милановић не иде на крунисање Чарлса III

Хрватски председник Зоран Милановић неће присуствовати крунисању краља Чарлса III у Лондону, због техничког квара на службеном авиону владине Дирекције. Фото: Танјуг/HINA/OZREN ŠPIRANEC „Владина Дирекција за коришћење службених авиона обавестила је Кабинет Председника Републике >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да службени авион има технички квар због којег се не може користити за планирани лет“, саопштено је с Пантовчака.
Крунисање британског суверена је сутра у Лондону, а Милановић је планирао да отпутује данас поподне, пренели су хрватски медији.
Slovenija: Dve škole u Trbovlju dobile preteći mejl

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Због техничког квара владиног авиона Милановић не иде на крунисање Чарлса III се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.