Hvala na Reneu i madam Edit (VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Dec.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hvala na Reneu i madam Edit (VIDEO)

Preminuo tvorac popularne humorističke serije "Alo, alo" Džeremi Lojd (84).

Foto: YouTube

 Dobitnik ordena britanskog carstva za svoj rad na britanskoj komediji Džeremi Lojd, preminuo je juče od posledice upale pluća.

Lojd je igrao u nekoliko filmova, ali je sav svoj talenat pokazao u radu na seriji o kultnom francuskom kafedžiji koji "mulja" sa Nemcima, čekajući kraj rata.

Na scenariju za ovu humorističku seriju je radio zajedno sa Dejvidom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kroftom, sa kojim je radio i na seriji "Da li ste usluženi", komediju o zaposlenima u robnoj kući, koja je emitovana od 1972. do 1985. godine.

Povodom vesti o smrti kralja televizijske komedije, oglasila se glumica Viki Mišel, popularna Ivet iz serije "Alo, alo" koja je napisala na Twitteru da je "Lojd bio neverovatan talenat, mentor i prijatelj". "Bilo je zadovoljstvo i čast raditi sa tobom", napisala je ona.

Lojd se ženio tri puta, a jedna od bivših je genijalna Džoana Lamli, zvezda serije "Apsolutno fantastične".

"Bio je duhovit, visok i šarmantan ... trebalo je samo da imam aferu sa njim", govorila je svojevremeno glumica o svom bivšem mužu.

Posle Džoane, tačnije pre samo šest meseci, Lojd je oženio Lizu Moberli.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.