Izvor: Blic, 11.Dec.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haris večeras

Haris Džinović, popularni folk pevač, objavio je novi album „Medžik", a pesme sa ovog izdanja, kao i brojne stare hitove publika će moći da čuje večeras na koncertu u „Beogradskoj areni". Ovo je, inače, njegov prvi nastup u najvećem koncertnom prostoru u Srbiji, što ova pevačka legenda doživljava kao svojevrsni statusni simbol, te ističe da će sa velikim zadovoljstvom pevati u „Areni".

- Koncert će početi nešto posle osam sati i trajaće do kasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u noć. Biće mnogo muzičara na bini, a specijalni gosti biće Saša Matić i Luis - rekao je Haris Džinović juče na pres konferenciji održanoj povodom njegovog novog albuma i koncerta.

Pored Harisa će biti i 25 muzičara na bini, te će svaki muzičar svirati u svakoj pesmi. Takođe, najavljeno je i da publiku očekuje vizuelni i zvučni spektakl pošto će da bude postavljeno 120 kvadratnih metara video-ekrana. Razglas od 200 kilovata kao i 200 rotirajućih glava, uz poseban scenski aranžman.

- Ranije sam najavio da će novi album da izađe 1. novembra, to je pomereno i tada sam rekao da je zbog toga što smo mi dosta komotni, ali u stvari razlog je što smo i veliki perfekcionisti. Bili smo nesrećni kada smo napravili album, pa smo počeli ponovo da ga miksujemo, pa se to odužilo, a i shvatili smo kada bismo hteli da bude sve kako mi hoćemo, to bi trajalo pet godina. Međutim, spustili smo neke kriterijume, ali mislim da je sve to ispalo jako dobro, osim što je izašao sa zakašnjenjem od mesec dana. Na albumu ima deset novih pesama i jedan bonus - istakao je Haris. Inače, novi album može da se kupi od danas u prodavnici „Idea" u Beogradu, a od ponedeljka biće dostupan u „Ideinim" prodavnicama širom Srbije.

- Album se zove „Medžik" jer se moja žena zove Melina, ćerka Džina, a sin Kan, pa da bude mir u kući, jedva sam se za to izborio" Ali opet se nešto ne sviđa ženi - zaključio je Haris Džinović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.