Haris Džinović u „Areni“

Izvor: Blic, 11.Sep.2009, 06:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haris Džinović u „Areni“

Haris Džinović ovih dana završava novi dugoočekivani album i najavljuje koncert u „Beogradskoj areni” 12. decembra.

- Ne znam da li je koncert očekivan ili neočekivan, ali ja sam rešio da ga napravim. Novi CD će izaći 1. novembra, tako da će publika imati 40 dana vremena da se upozna sa pesmama - kaže Džinović.

Karte za ovaj koncert u prodaji će biti već od ponedeljka, a Dejan Maksimović, direktor „Music star production”, kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja objavljuje album i organizuje koncert, ističe da će cene ulaznica biti u skladu sa ekonomskom situacijom, od 1.200 do 2.000 dinara.

- „Arena” je uvek lutrija, bez obzira na rejting i kvalitet pevačke zvezde koja će održati koncert. Ali ako sam jedne godine imao koncerte osam dana zaredom u „Sava centru”, a druge devet, pri čemu sam mogao bar još šest" procenio sam da mogu da napunim „Arenu” - kaže čuveni pevač.

Nove pesme su, prema rečima Marine Tucaković koja je napisala tekstove, baš onakve kakve od Harisa Džinovića očekujemo. Ona ih je opisala kao dobre, kvalitetne, moćne i energične, a Haris je dodao da je tema ona večna, neiscrpna - ljubav.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.