Hamond razgovarao sa predstavnicima nezavisnih institucija

Izvor: RTS, 08.Okt.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamond razgovarao sa predstavnicima nezavisnih institucija

Predstavnici nezavisnih institucija sastali su se u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Velike Britanije Filipom Hamondom, sa kojim su razgovarali o Akcionom planu za Poglavlje 23 i napretku Srbije u oblasti ljudskih prava, u kontekstu evorpskih integracija.
Filip Hamond razgovarao je o napretku Srbije sa poverenikom za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljubom Šabićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zaštitnikom građana Sašom Jankovićem i poverenicom za zaštitu ravnopravnosti Brankicom Janković, prenosi Tanjug.
Razgovarali su i o vladavini prava u Srbiji, a sastanku su, između ostalih, prisustvovali i predstavnici organizacija civilnog društva u Srbiji, piše na sajtu poverenika za informacije od javnog značaja.
Hamond je doputovao u posetu Beogradu gde će razgovarati sa visokim srpskim zvaničnicima, a teme će biti migracije pristupanje Srbije, EU i bilateralni i regionalni odnosi, objavljeno je na Tviter nalogu šefa britanske diplomatije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Filip Hamond razgovarao sa predstavnicima regulatornih tela i NVO

Izvor: Blic, 08.Okt.2015

Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Filip Hamond sastao se danas u Beogradu sa poverenikom za informacije od javnog značaja Rodoljubom Šabićem, zaštitnikom građana Sašom Jankovićem i poverenicom za zaštitu ravnopravnosti Brankicom Janković...U saopštenju poverenika za informacije od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.