HTEO DA RASPALI ROŠTILJ PA ZAPALIO BEBU! Poznato u kakvom je stanju povređena devojčica

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 14:44

HTEO DA RASPALI ROŠTILJ PA ZAPALIO BEBU! Poznato u kakvom je stanju povređena devojčica

Izlet se pretvorio u horor

Jednoipogodišnja devojčica koja je juče zadobila teške opekotine lica i šake u solinskim Blacama i dalje je na lečenju u KBC-u Split, sedirana je kako ne bi trpela bolove, ali je van životne opasnosti, rekli se jutros u bolnici.

- ​Devojčica je i dalje sedirana da ne oseća bolove, stanje je dobro, nije u životnoj opasnosti i stalno je pod prismotrom doktora. Dobila je opekotine lica i šake i nalazi se u Jedinici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << intenzivnog lečenja za decu - rekla je Kristina Bitanga iz uprave bolnice.

Podsećamo, muškarac je za paljenje vatre koristio zapaljivu tečnost koja se nalazila u flaši koju je vatra u jednom trenutku zahvatila, zbog čega je on bacio zapaljenu u dvorište u kojemu se nalazila beba i zadobila opekotine po telu.

Izvor: Srbija Danas/Index

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.