Građani i policija ponovo ispred RTS

Izvor: Danas, 23.Mar.2019, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani i policija ponovo ispred RTS

Glavni cilj okupljanja građana u protestu "Jedan od pet miliona" ove subote ponovo će biti zgrada Radio-televizije Srbije, pod geslom "Isti zahtevi, nema povlačenja". Ispred RTS biće "emitovan" novi Dnevnik slobodne Srbije. Članak Građani i policija ponovo ispred RTS se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo problemi zbog preklapanja takmičenja osnovaca

Izvor: Danas, 23.Mar.2019

Osnovcima koji su se plasirali na republičko takmičenje iz fizike i okružno takmičenje iz srpskog jezika i jezičke kulture najverovatnije će biti omogućeno da u istoj školi polažu oba testa, saznaje Danas. Članak Ponovo problemi zbog preklapanja takmičenja osnovaca se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.