GLEDALA SAM SMRTI U OČI

Izvor: Kurir, 25.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDALA SAM SMRTI U OČI

Dok je većina naših estradnih zvezda i zvezdica honorare jurila po švajcarskim i austrijskim diskotekama, te po raznoraznim splavovima i klubovima širom Beograda i Srbije, Zorana Pavić se odlučila za znatno neunosniju, ali daleko humaniju varijantu. Održala je koncert u Gračanici, na Kosovu. Međutim, umalo da ovaj lep i patriotski gest bude "nagrađen" katastrofom.

"Bilo je strašno", objašnjava Zorana. "Sve se desilo u deliću sekunde. U jednom trenutku neki automobil je prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u našu traku, pojavio se praktično niotkud i ustremio direktno na nas. Osmesi su nam se zaledili na licu. Skrenuli smo munjevito s puta i tako izbegli... Ma, ne smem ni da razmišljam šta bi od nas ostalo! Samo Bog nas je sačuvao. Stvarno ne znam razlog zbog kojeg je taj automobil prešao na našu stranu, ali znam da sam se odsekla. Samo viša sila je mogla da nas spase."

Zorana je produžila boravak u Gračanici za još jedan dan radi popravke automobila. U ponoć je sa nekoliko hiljada domaćina horski zapevala "Vidovdan" i "Grudi balkanske", nazdravljajući novoj godini uz rakiju i vatromet. Kao suvenir, sa sobom je ponela izuzetan poklon - štene šarplaninca. Iako obožava životinje, pevačica je kucu morala negde da udomi jer kod kuće ima dve mačke, s kojima se ovaj sigurno ne bi najbolje uklopio. Zato ga je dala u prave ruke, predsednici Izvršnog odbora Srpskog nacionalnog veća Kosova i Metohije Radi Trajković.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.