Frau Kasio u klubu “Loft”

Izvor: Blic, 30.Nov.2013, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frau Kasio u klubu “Loft”

Novi bend, Ide Prester, Frau Kasio, nastupiće u klubu Loft, 12. decembra. Idu publika iz regiona najbolje poznaje iz njenog matičnog sastava Lolobriđida, ali on od nedavno aktivno radi i sa Frau Kasio.

Bend je nedavno objavio i prvi singl, “Mlada” koji predstavlja pravi miks elektronskog ritma, nju vejva i nju pank zvuka.

Grupa nastupa u novootvorenom klubu “Loft”, koji 6. i 7. decembra otvara vrata za klabere. Dan nakon Idinog novog benda, u klubu će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veče rezervisano za kvalitetan haus koji će “vrteti” Goran Starcević, Gruvimen, Fankin’ Blu, Ales, Daniel Čehranov i Dača Milojević.

Istog vikenda, u subotu, biće predstavljen solo projekat nemačkog producenta, Sebastijana Doeringa, poznatog kap Lavbrds, a 20. decembra za miks pultom će se naći Tom Novi.

Serijal decembarskih gostovanja zaokružiće, švajcarski haus di džej Mendo u četvrtak, 26. decembra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Frau Kasio u klubu “Loft”

Izvor: Dzungla.org, 30.Nov.2013

Novi bend, Ide Prester, Frau Kasio, nastupiće u klubu Loft, 12. decembra. Idu publika iz regiona najbolje poznaje iz njenog matičnog sastava Lolobriđida, ali on od nedavno aktivno radi i sa Frau Kasio.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.