Džordane, bravo!

Izvor: Mondo, 15.Feb.2013, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordane, "bravo"!

Centar Los Anđeles Klipersa "zacementirao" je status jednog od najgorih izvođača slobodnih bacanja u NBA ligi.

Iako slobodno bacanje mnogi smatraju najlakšim šutom u košarci, bilo je mnogo igrača koji su se propisno napatili na liniji udaljenoj 4,6 metara od koša. Neki od njih uprkos tome su ušli i u "Kuću slavnih".

Šakil O'Nil završio je karijeru sa 52,7 odsto pogođenih penala, a legendarni Vilt Čemberlen sa samo 51,1 odsto.

DeAndre >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Džordan sa nepunih pet sezona staža ima prosek 43,8 odsto, mada ni sa tako katastrofalnim učinkom nije statistički najgori.

Međutim, način na koji je izveo slobodno bacanje u jutros odigranom meču sa Lejkersima, stvarno je za "verovali ili ne".

Mnogo puta smo videli da igrač ne dobaci do koša, ili da baci "ciglu", ali da ovako promaši...



(MONDO, foto: Beta/AP)
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MORA LI TA KOŠARKA: Najgori šuter slobodnjaka u istoriji

Izvor: Kurir, 15.Feb.2013

Centar LA Klipersa Deandre Džordan sasvim sigurno je trenutno najgori šuter slobodnih bacanja..LOS ANĐELES - Obrukao slavno prezime...Centar Los Anđeles Klipersa Deandre Džordan potvrdio je status jednog od najgorih izvođača slobodnih bacanja u istoriji NBA lige...Džordan je u gradskom derbiju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.