Džerard Batler stiže u Beograd

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2010, 02:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard Batler stiže u Beograd

Oskarovac Rejf Fajns, koji će uskoro u Beogradu započeti snimanje svog filma "Koriolan", počeo je da okuplja impresivnu glumačku ekipu koja stiže u Srbiju. Jednu od glavnih uloga igra holivudski zavodnik Džerard Batler, koji uskoro stiže u Beograd. On će dočarati lik Tulusa Aufidusa, vojskovođu i zakletog neprijatelja Koriolana koga igra Fajns.

Dolazak jednog od najlepših holivudskih glumaca u Srbiju već je "podigao" temperaturu među pripadnicama lepšeg pola, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pripremaju strategiju kako da dođu do njega i upoznaju ga.

Batler je postao veoma tražen glumac nakon uloge u filmu "300", ali medijima je mnogo zanimljiviji njegov privatni život i veze sa Dženifer Aniston, Lindzi Lohan i drugim holivudskim lepoticama.

U filmu "Koriolan" angažovani su i srpski glumci Dragan Mićanović i Slavko Štimac, koji ne kriju zadovoljstvo što će sarađivati sa Fajnsom.

Kako je obećao Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova u Vladi Srbije, srpska policija pružiće Fajnsu svu potrebnu pomoć oko filma. Deo ovog ostvarenja

snimaće se i u zdanju Skupštine Srbije, koje je poznati glumac i reditelj obilazio već nekoliko puta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.