Dritan za, DF protiv

Izvor: B92, 06.Okt.2020, 07:39

Dritan "za", DF "protiv"

Podgorica -- Predsednik URA Dritan Abazović razgovarao je u ponedeljak sa liderima Demokratskog fronta Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem o formiranju nove vlade.

Prema pisanju podgoričkih "Vijesti", oni su pokušali da premoste različita viđenja kako treba da izgleda prva vlada koju ne sastavlja mandatar iz Demokratske partije socijalista.

Abazović je, prema izvoru "Vijesti", ostao na svojim pozicijama čvrste podrške mandataru Zdravku Krivokapiću i ideji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nosilac liste "Za budućnost Crne Gore", u kojoj je i DF, formira vladu po principima koji do sada figurirali u javnosti, vodeći računa o interesima Crne Gore.

Istovremeno, funkcioneri DF su izrazili velike sumnje u sposobnosti Krivokapića i njegovog tima da formiraju spisak ministara nove vlade, "kao i želju da oni kadriraju", dodaju "Vijesti".

Narednih dana će se nastaviti pregovori, a funkcioneri DF će razgovarati i sa Demokratama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.