Đoković preokretom do četvrtfinala

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2013, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković preokretom do četvrtfinala

Najbolje rangirani teniser sveta Novak Đoković plasirao se danas u četvrtinu finala turnira u Monte Karlu, pošto je pobedio Huana Monaka iz Argentine sa 2:1 (4:6, 6:2, 6:2).

Od zaostatka posle prvog seta, do pobede: Novak Đoković

Argentinac je u prvom setu nadigrao Đokovića, pošto je dvaput uspeo da mu oduzme servis, dok je Đoković samo jednom uzvratio, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tako Monako priveo taj deo igre u svoju korist.

 

Đoković je na početku drugog seta odmah oduzeo servis Monaku, koji je potom uzvratio brejkom, ali je Đoković od rezultata 3:2, dobio sve gemove, a od toga dva na servis Argentinca.

 

U trećem setu, Đoković je dvaput napravio brejk, pa je tako došao do rezultata 5:1 i servirao za plasman u četvrtfinale, ali je Monako uspeo da oduzme servis i ostane u igri. Đoković je u narednom gemu na servis Argentinca uspeo da dođe do

meč lopte, koju je i iskoristio i okončao meč.

 

Prvi teniser sveta će se u četvrtini finala sastati sa boljim iz duela Argentinca Huana Martina Del Potra i Finca Jarka Nieminena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MK: Đoković preokretom do četvrtfinala

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2013

Najbolje rangirani teniser sveta Novak Đoković plasirao se danas u četvrtinu finala turnira u Monte Karlu, pošto je pobedio Huana Monaka iz Argentine sa 2:1, po setovima 4:6, 6:2, 6:2. ..Od zaostatka posle prvog seta, do pobede: Novak Đoković..Argentinac je u prvom setu nadigrao Đokovića, pošto...

Nastavak na Vesti-online.com...

Đoković preko Monaka do četvrtfinala Monte Karla

Izvor: NaDlanu.com, 18.Apr.2013

Najbolje rangirani teniser sveta Novak Đoković plasirao se danas u četvrtinu finala turnira u Monte Karlu, pošto je pobedio Huana Monaka iz Argentine sa 2:1 (4:6, 6:2, 6:2)... Argentinac je u prvom setu nadigrao Đokovića, pošto je dvaput uspeo da mu oduzme servis, dok je Đoković samo jednom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.