Dečji centar obeležio slavu (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 26.Feb.2014, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečji centar obeležio slavu (VIDEO)

Ustanova Dečji centar punih 65 godina brine o edukaciji dece, neguje talente i na kreativan način ispunjava njihovo slobodno vreme, istakla je direktorka Aleksandra Davinić na obeležavanju slave Svetog Simeona Mirotoćivog.
Krsnu slavu Svetog Simeona Mirotočivog, utemeljivača srednjevekovne srpske države, začetnika kraljevske dinastije Nemanjića i osnivača manastira Hilandar i 65 godina postojanja i rada, Dečji centar obeležio je secenjem slavskog kolača i prigodnim programom. >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Program je zamišljen kao šetnja kroz sve aktivnosti koje na najbolji način predstavljaju rad ove ustanove.
U Dečjem centru dodaju da ce od subote, 1. marta, mamama i bebama biti na raspolaganju Kutak za dojenje i da ovih dana polako počinju pripreme za jubilarni 40. festival Majska pesma koji će se održati 28. maja.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Nova Srbija obeležila krsnu slavu

Izvor: juGmedia, 27.Feb.2014, 13:53

LESKOVAC -  U pristustvu članova, simpatizera i lokalnih političara i sveštenika Gradski odbor Nove Srbije proslavio je Svetog Simeona Mirotočivog koji je krsna slava ove stranke...Domaćin slave je bio Vlastimir Ranđelović iz Leskovca, a slavu je preuzeo Boban Sokolović...Prigodnu besedu I...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.