Dačić sutra u Ženevi

Izvor: Danas, 30.Sep.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sutra u Ženevi

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće u ponedeljak, 1. oktobra, u Ženevi gde će učestvovati na 69. zasedanju Izvršnog komiteta Visokog komesarijata Ujedinjenih nacija za izbeglice, najavilo je danas ovo Ministarstvo. Članak Dačić sutra u Ženevi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Spektakl „Bitka nacija“ u Smederevu narednog maja

Izvor: Danas, 30.Sep.2018

Svetsko prvenstvo u bojevima srednjovekovnih vojski „Bitka nacija“ biće održano u Smederevskoj tvrđavi od 2. do 5. maja 2019, o čemu će biti više reči na pres konferenciji u ponedeljak u smederevskom Muzeju. Članak Spektakl „Bitka nacija“ u Smederevu narednog maja se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.