Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2024, 13:58

Cineplexx Promenada вас води у Барселону и дарује поклонима за дан заљубљених

Романтичне филмске слике, велике љубавне приче, музика и емоције које имамо прилику да доживимо у биоскопским салама, разлог су зашто љубав славимо сваког дана у Cineplexx Promenadi. Фото: Cinaplexx Ове године ће фебруар бити посебан, јер осим тематске вечери „Date night“ 14. фебруара који ћемо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << улепшати мноштвом поклона, најкреативнијег посетиоца током конкурса „Дани љубави“ биоскоп Cineplexx Promenada води у Барселону!
Посетите биоскоп Cineplexx Promenada од 10. до 18. фебруара, учествујте у конкурсу „Дани љубави“ и освојите две повратне авионске карте за Барселону.
Пронађите у холу Cineplexx љубавну кутију и тематски папирић. Напишите који бисте филмски моменат волели да доживите у Барселони и обавезно пре убацивања у кутију, на полеђини папирића испишите своје име и контакт телефон. Особу која напише најкреативнију поруку обрадоваћемо авионским картама за двоје. Добитника/добитницу ћемо прогласити 23. фебруара и објавити на сајту www.cineplexx.rs, као и на нашем Инстаграм профилу @cineplexxpromenada. Више информација о креативном конкурсу можете сазнати на линку.
Дан заљубљених, 14. фебруар, традиционално прослављамо уз велики број сјајних поклона и тим поводом је организован Date night у биоскопу Cineplexx Promenada. На репертоару ће се наћи неки од сјајних филмова као што су „Сунце мамино“, „Недеља“, „Живи и здрави“, „Боб Марли: One Love“ и „Дивно венчање“. На централним пројекцијама наведених филмова у периоду од 19х до 20х, најсрећније посетиоце обрадоваће Catrice Cosmetics који ће даровати комаде шминке из своје колекције, романтичне поклоне припремио је Octopus by Univerzal, а прелепе мирисе у хол биоскопа донеће цвећара Фламинго и обрадовати најсрећније својим букетима.
Домаћи бренд Злаyка припремио је пакетиће са љубавном чувалицом и мини изазовом за заједнички штек, као и ваучере са 10 одсто попуста, а YолоБоок ваучерима за своје популарне производе. Они који буду уживали у омиљеној биоскопској грицкалици у специјалној Валентинес кофици, добиће на поклон Плазму од срца.
Улазнице за 14. фебруар у продаји су на благајни биоскопа Cineplexx Promenada , као и путем апликације CineplexxRS. Na izložbi “Staklo” u Muzeju Vojvodine izloženo ogledalo “Psiha”, balske cipelice iz 20. veka i ikone na staklu (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Cineplexx Promenada вас води у Барселону и дарује поклонима за дан заљубљених се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.