DS čestita Vlajiću izbor za predsednika NUNS-a

Izvor: S media, 11.Apr.2010, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS čestita Vlajiću izbor za predsednika NUNS-a

Predstavnici Demokratske stranke (DS) čestitali su danas novinaru Djordju Vlajiću izbor za predsednika Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) izražavajući nadu da će sa novom snagom nastaviti da radi na izgradnji slobodnih i profesionalnih medija.

"Kao stranka koja se od osnivanja borila za slobodu medija smatramo da bez nje nema demokratskog društva, a da novinarska udruženja imaju ključnu ulogu u stvaranju profesionalnih medija", navodi se u čestitki DS-a. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Ocenjuje se i da su Srbiji više nego ikad potrebni slobodni i nepristrasni mediji i da samo "takvi mediji svojom kritikom pomažu i demokratskim vlastima da rade odgovornije i bolje".

Skupština NUNS-a juce je na period od četiri godine za predsednika izabrala novinara Bi-Bi-Sija (BBC) Djordja Vlajića.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS čestitala Vlajiću izbor za predsednika NUNS

Izvor: Glas javnosti, 12.Apr.2010, 07:01

BEOGRAD - Predstavnici DS čestitali su juče novinaru Đorđu Vlajiću izbor za predsednika Nezavisnog udruženja novinara Srbije, izražavajući nadu da će sa novom snagom nastaviti da radi na izgradnji slobodnih i profesionalnih medija..."Kao stranka koja se od osnivanja borila za slobodu medija,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.