CRNA MAČKA UPLAŠILA BARESLONU

Izvor: Kurir, 05.Feb.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNA MAČKA UPLAŠILA BARESLONU

Crna mačka je pretrčala teren na Kampu Nou na utakmici Barselone i Sosijedada (2:1) na užas sujevernih navijača koji su to odmah povezali sa gubljenje titule

BARSELONA - Barselona sigurno ostaje bez titule!

Crna mačka je pretrčala teren na Kampu Nou na utakmici Barselone i Sosijedada (2:1) na užas sujevernih navijača koji su to odmah povezali sa gubljenje titule.

Crna mačka pretrčala je teren na Kampu Nou na užasavanje sujevernih navijača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji su došli da bodre Barsu u "najhladnijem meču u poslednjih sto godina".

Za sujeverne Špance to je siguran znak da se titula seli u Madrid.

Dva loša znaka, međutim, nisu bila dovoljna da Sosijedad iznenadi Pepa Gvardiolu, pa su njegovi igrači golovima Tela i Mesija uspeli da se zadrže na sedam bodova zaostatka za Realom.

Kao što se i očekivalo Barselona je dominirala tokom čitavog susreta i već na samom početku je došla u prednost golom Tela. Mesi je u drugom poluvremenu poviso na 2:0, a Vela je smanjio na 2:1 tek toliko da zabrine navijače Barse.

Meteorolozi su danima unapred najavljivali hladan dan u Barseloni, minus četiri stepena Celzijusa, pa je katalonski tim, ne želeći da u mećavi izgubi kojeg navijača, spremio seriju uputstava kako se niko ne bi smrznuo tokom utakmice sa Realom Sosijedadom ni stradao na putu ka Kampu Nou.

"To će biti najhladniji dan na Kampu Nou u poslednjih sto godina", navela je Barsa, prenosi RTS.

Dakle, ako ste želeli da po cičoj zimi navijate za Barsu morali ste da se obučete toplo i višeslojno, obujete odgovarajuće cipele, ponesete kapu i rukavice i pokušate da izbegnete da na meč dođete automobilom.

Barsa, međutim, ne brine samo o navijačima, pa je i trava bila počašćena posebnim tretmanom.

Po terenu su postavljeni posebni grejači i svetla, a trava je pokrivena i električnim prekrivačima.

Nije poznato kako se Katalonci snalaze u polarnim uslovima, ali za travu neće biti nikakvih problema, jer je donesena iz Nemačke upravo kako bi "preživela" zimu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.