“Burleska” u Sava centru

Izvor: Blic, 13.Feb.2011, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Burleska” u Sava centru

Film “Burleska” scenariste i reditelja Stivena Antina biće premijerno prikazan večeras (20.30 sati) u Sava centru. Premijeru filma prati i takmičenje plesnih parova, koje će početi sat vremena pre početka filma (19.30) u holu Sava Centra, ispred velike dvorane.

Mjuzikl "Burleska” prati Eli (Kristina Agilera) devojku iz malog grada, ali sa moćnim glasom, koja rešava da preokrene svoj život.

Upušta se u neizvesnost, kako bi ispunila snove i odlazi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Los Anđeles.

Nakon uspona i padova u "Burleska Salonu”, veličanstvenom ali i pozorištu punom bola, koje je dom za inspirativnu muziku, Tes (Šer), vlasnica i upravnica salona daje Eli posao konobarice.

Razuzdani kostimi i smela koreografija očarali su mladu i skromnu devojku, koja je obećala sebi da će, barem na jedan dan, nastupati u Burleski.

Pored Šer i Kristine Agilere, glavne uloge u filmu tumače i Kristen Bel, Džulien Hog, Stenli Tuci i Erik Dejn.

Film "Burleska” od 17. februara može se pogledati u bioskopima.

Povezane vesti: Domaći film na zatvaranju "Sedam veličanstvenih" Premijera "Motela Nana": Izgubljeni u ljubavnom trouglu Ovacije na premijeri filma „Montevideo, Bog te video” Premijera „Montevidea“ “Beli, beli svet” otvorio Festival autorskog filma

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.