Borislav Samardžić ide u SCZ

Izvor: B92, 02.Sep.2013, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borislav Samardžić ide u SCZ

Beograd, Novi Sad -- Borislav Samardžić, koji je na čelu novosadske PU "Radosno detinjstvo", ostavio dug od sedam miliona evra, uskoro bi mogao da bude u "Slobodnoj carinskoj zoni"

On je, kako saznaju Večernje novosti, i posle smene u Predškolskoj ustanovi "Radosno detinjstv", ostao u ovoj ustanovi kao savetnik direktora. Samardžić je "Novostima" potvrdio da definitivno odlazi iz ove ustanove, sva je prilika, u Slobodnu carinsku zonu.

"U tom preduzeću neću biti direktor, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer, rekao sam, nikada više ne želim da budem na rukovodećem mestu. Toliko sam uradio za PU 'Radosno detinjstvo', a svi su nezahvalni i dug koji je nastao pripisuju isključivo meni", rekao je Samardžić.

Vanredna sednica skupštine akcionara Slobodne carinske zone zakazana je za 10. septembar, pa će se tada znati na koje mesto će Samardžić da pređe.

Podsetimo, posle prošlogodišnje smene Borislava Samardžića sa rukovodećeg mesta u "Radosnom detinjstvu", u ovoj predškolskoj ustanovi otkriven je dug od sedam miliona evra.

Zbog toga je vrtićima Poreska uprava nedavno blokirala račun, koji je prošle srede odblokiran.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Borislav Samardžić prelazi u Slobodnu carinsku zonu

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2013

Borislav Samardžić, koji je kao kadar SPS na čelu Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" bio sedam godina, uhlebljenje bi uskoro mogao da nađe u Slobodnoj carinskoj zoni.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.