Bojić: Šešeljevo stanje dramatično

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jun.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojić: Šešeljevo stanje dramatično

Šef lekarskog tima Vojislava Šešelja Milovan Bojić rekao je za “Danas“ da se zdravstveno stanje lidera SRS u poslednjih pet dana dramatično pogoršalo.

On je naveo da Šešelj ima preču borbu, da se bori za život i da nema govora o bavljenju politikom.

- Ima visoku temperaturu, oko 40 stepeni, laboratorijske analize su pale na svim nivoima i svakodnevno prima infuziju i transfuziju krvi. Ima poremećaj srčanog ritma i tim lekara je konstantno uz njega - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Bojić za "Danas".

On ističe da lekari ulažu velike napore da osposobe Šešelja da primi drugu hemoterapiju koja je spremna i koju neodložno mora da primi u narednih nekoliko dana.

- Međutim, zbog trenutnog zdravstvenog stanja on nije u mogućnosti da primi terapiju danas, kako je bilo prvobitno planirano -ističe Bojić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.