Izvor: B92, 07.Jul.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Blic": Razvoda sve više

Beograd -- Broj rastavljenih brakova u Srbiji u porastu je, piše Blic. List navodi da podaci Republičkog zavoda za statistiku pokazuju i da brakovi traju sve kraće.

U tekstu pod naslovom "Najviše razvoda zbog prevare" piše da su "rekorderi" stanovnici Borskog okruga, gde više od polovine brakova nije uspelo da opstane. Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, broj razvoda je povećan za dva puta u odnosu na broj pre 50 godina, a trajanje brakova je sve kraće.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najviše razvoda zbog prevare

Izvor: Blic, 07.Jul.2008

..U Srbiji je protekle godine bilo 8.622 razvedenih brakova na ukupno 41.083 sklopljenih, što znači da je petina bračnih zajednica „doživela brodolom". Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, broj razvoda je povećan za dva puta u odnosu na broj pre pedeset godina, a trajanje brakova...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.