Izvor: Danas, 11.Feb.2013, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alpina još u igri

Austrijska Alpina dostavila je novi dinamički plan za dve deonice Koridora 10 na kojima je ovo preduzeće izvođač radova u skladu sa ugovorenim rokom, rečeno je Danasu u Koridorima Srbije. Ovo preduzeće, kao i ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić dali su pre nekoliko sedmica Alpini rok do 10. februara da to učini ili će u suprotnom raskinuti ugovor zbog kašnjenja radova na deonicama koje su dobili na tenderima.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mrkonjić: Nisam za uzimanje posla Alpini ako krene da radi

Izvor: Blic, 11.Feb.2013

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić izjavio je danas da nije za oduzimanje posla Alpini na Koridoru 10 između Pirota i Dimitrovgrada ako ta kompanija nastavi radove početkom građevinske sezone...Ako to Alpina, ipak, ne učini ili opet počne da kasni, moraćemo da je sklonimo sa gradilišta na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.