Aktivisti Ne davimo Beograd izlepili ulaz u RTS

Izvor: RTS, 12.Jun.2020, 21:31

Aktivisti Ne davimo Beograd izlepili ulaz u RTS

Aktivisti inicijative Ne davimo Beograd su izlepili ulaz u zgradu RTS-a nalepnicama i trakama kojima se poziva na bojkot izbora.
Ne davimo Beograd u saopštenju tvrdi da se javni servis nalazi pod kontrolom Srpske napredne stranke i da "igra jednu od ključnih uloga u nemogućnosti održavanja slobodnih i poštenih izbora u Srbiji".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Inicijativa podseća da je u septembru prošle godine uputila otvoreno pismo glavnim i odgovornim urednicima, kako su rekli, "najvećih kontrolisanih medija u Srbiji" i upozorila ih da imaju veliku odgovornost za stanje demokratije u Srbiji. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Aktivisti "Ne davimo Beograd" izlepili ulaz u RTS (FOTO)

Izvor: Blic, 12.Jun.2020

Aktivisti inicijative "Ne davimo Beograd" izlepili su ulaz u zgradu RTS-a u Beogradu nalepnicama i trakama kojima se poziva na bojkot izbora, javio je javni servis.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.