Александра Крунић 99. на ВТА листи, Швјонтек убедљиво прва

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2022, 12:16

Александра Крунић 99. на ВТА листи, Швјонтек убедљиво прва

Најбоље рангирана српска тенисерка Александра Крунић заузима 99. позицију на најновијој ВТА листи, док је Ига Швјонтек и даље убедљиво прва. Фото: Wikimedia Commons/Peter Menzel Крунићева је забележила пад од 17 позиција и има 657 бодова. Она се опоравља од тешке повреде колена због чега је чека >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вишемесечно одсуство са терена.
Олга Даниловић је напредовала за шест места и сада је 153. играчица света, док је Наталија Стевановић тренутно 188. тенисерка на ВТА листи.
Пољакиња Ига Швјонтек је и даље убедљиво прва на листи, пошто сада има 10.180 бодова.
Иза ње је Унс Жабер из Туниса, која тренутно има 4.885 бодова.
Естонка Анет Контавејт је сада трећа, док је Паула Бадоза из Шпаније пала на четврту позицију ВТА листе.
Белорускиња Арина Сабаленка је напредовала једно место и сада је пета тенисерка света, док је Американка Џесика Пегула шеста играчица. У Топ 10 налазе се још Гркиња Марија Сакари, Американка Коко Гоф, Румунка Симона Халеп и Францускиња Каролин Гарсија.
Наредна ВТА листа биће објављена за недељу дана.
Đoković bolji od Čilića za titulu u Tel Avivu



Преузмите андроид апликацију.
Чланак Александра Крунић 99. на ВТА листи, Швјонтек убедљиво прва се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.