Првог дана референдума у Запорожју 93 одсто гласало за

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Sep.2022, 12:55

Првог дана референдума у Запорожју 93 одсто гласало за

Првог дана референдума у региону Запорожја, 93 одсто оних који су учествовали на гласању, определило се за припајање те области Руској Федерацији, саопштио је Кримски републички институт за политичка и социолошка истраживања, јавља данас ТАШ. Фото: Wikimedia Commons Првог дана референдума, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 23. септембра, гласало је 500 становника, њих 93 одсто се определило за припајање региона Запорожја Русији, а седам одсто је било за остајање региона у саставу Украјине, навео је институт.
У самопроглашенима Доњецкој и Луганској Народној Републици (ДНР, ЛНР) и у Херсонској и Запорошкој области, које су под руском контролом, референдуми о припајању Русији почели су 23. и трају до 27. септембра.
Lider britanskih Laburista protiv vladinog smanjenja poreza

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Првог дана референдума у Запорожју 93 одсто гласало за се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.