Министарство одбране Русије: ПВО оборила 87 украјинских дронова изнад шест области

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jun.2024, 08:37

Министарство одбране Русије: ПВО оборила 87 украјинских дронова изнад шест области

Снаге руске ПВО обориле су 87 украјинских дронова изнад шест области Русије, од којих 70 изнад Ростовске области, саопштила је данас прес-служба Министарства одбране Русије. Фото: Танјуг/AP Photo/Kamran Jebreili Изнад Курске и Вороњешке области уништено је по шест дронова, по два изнад Белгородске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Курске области, а један дрон је уништен изнад Крима, преноси РИА Новости.
Услед пада делова оборених дронова у региону Вороњежа, причињена је мања штета на складишту за нафту који се не користи, објавио је регионални гувернер Александар Гусев на свом Телеграм каналу.
Он је прецизирао да су око 3 сата по локалном времену дежурне снаге противваздушне одбране у округу Лискински обориле шест беспилотних летелица и да је тада складиште оштећено.
Раније је гувернер Ростова Василиј Голубев објавио да су снаге противваздушне одбране одбиле масовни напад дроновима и да је поремећено снабдевање струјом у Морозовском округу, као и да предузимају мере за обнављање снабдевања корисника.
Putin je produžio zabranu prodaje ruske nafte po ceni koju su ograničile SAD

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министарство одбране Русије: ПВО оборила 87 украјинских дронова изнад шест области се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.