Расписан конкурс за субвенције пчеларима, 800 динара по кошници

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 11:16

Расписан конкурс за субвенције пчеларима, 800 динара по кошници

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде расписало је данас конкурс за субвенције за пчеларе, објавила је Управа за аграрна плаћања при овом Министарству и навела да пчелари на позив могу да се јаве до 22. маја. Фото: Pixabay/Topp-digital-Foto По кошници се може добити 800 динара, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а право на подстицај имају правна лица, предузетници и физичка лице, носилоци комерцијалног породичног пољопривредног газдинства, који испуњавају услове прописане законом којим се уређују подстицаји и које је у Регистру пољопривредних газдинстава обновило регистрацију за 2023. годину, за најмање 20, а највише 1.000 кошница пчела.
Захтеви за подстицаје се подносе преко платформе еАграр, односно портала еПодстицаји.
Uspešno pripajanje RBA banke Raiffeisen banci, od danas posluju kao nova banka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Расписан конкурс за субвенције пчеларима, 800 динара по кошници се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.